Filmare Nunta si Botez

Despre Videograf

Eu sunt Mădălin Dumitru. Am făcut filme din 2009. Fac filme speciale pentru nunți și botezuri.

Am făcut peste 1.000 de filme pentru nunți și botezuri! Echipa Madvideo face în continuare filmări reale pentru miri și părinți.

Comunicare Usoara
Ne străduim să comunicăm bine cu cei pentru care filmăm. Scopul nostru este să păstrăm amintiri speciale pentru totdeauna. Așa că suntem pregătiți de la început pentru a vorbi foarte bine cu voi, ca la sfârșit să fim foarte bucuroși că am lucrat împreună.
Productie Video
Când filmăm nunta sau botezul, suntem atenți și respectuoși. Ne gândim la ele ca la un film de cinema și punem accent pe autenticitate.
Calitate Emotionala
Nu ne uităm la specificațiile tehnice ale camerelor în primul rând. Ne concentrăm pe faptul că facem filme care să vă emoționeze. E important să fie pline de sentimente.
Beneficii
Ne străduim să edităm filmările de la nunta sau botezul vostru într-un mod profesionist. Promitem că vă vom livra filmul în doar 10 zile.
Productie Video De Nunta

Filmare Nunta

Filmare Nunta C + L

Noi nu facem doar filmări pentru nunți. Facem o experiență artistică, plină de amintiri frumoase și emoții, care vă duce în lumea voastră. Cu Madvideo, fiecare scenă din film devine o operă de artă.

Productie Video de Botez

Filmare Botez

Filmare Botez E M

Filmatul la botez vă ajută să păstrați și să împărțiți experiența specială a botezului cu cei de lângă voi. E ca o investiție în amintiri pe care și copiii voștri le vor aprecia mai târziu.

Exemple productii video de nunta

STILURI PRODUCTII VIDEO DE NUNTA

E1
MUZICAL
MIRII ALEG MELODIA

Cu videoclipul de nuntă muzical, păstrezi amintiri adevărate. E ca o poveste minunată despre nuntă.

E2
Cinematic Dinamic cu Insertii de Sunete

În plus, sunetul e foarte important când filmăm. Punem sunete adevărate să vă ajute să simțiți momentele așa cum sunt.

E3
Cinematic Natural fara Insertii de Sunete

În videoclipul “Cele mai bune momente de la Nuntă”, nu punem discursuri sau sunete în plus. Lăsăm totul să se petreacă așa cum este și prindem expresiile sincere, bucuria și emoțiile autentice ale nunții voastre.

E4
CINEMATIC
CU VOCE NARATIVA

Folosim o voce narativă (voiceover) foarte bună pentru a face povestea voastră să prindă viață. Fiecare moment devine o parte specială a unei povești grozave, povestită cu drag și înțelegere.

E5
CINEMATIC DOCUMENTAR
Cu Insertii de Sunet

Documentarul vostru de nuntă devine o amintire reală și de neuitat a zilei voastre speciale. E ca o poveste interesantă pe care o puteți vedea din nou și împărtăși cu cei din jur.

E6
DOCUMENTAR PREMIUM
MULTI CAM

Aici e serviciul nostru special cu mai multe camere (Multi-Cam) pentru nunți. Facem ziua voastră specială să arate ca un film de cea mai bună calitate.

BUCURESTI

Filmare Nunta in Bucuresti

Suntem experti in filmari de nunta din Bucuresti, specializati in capturarea emotiilor autentice si a momentelor magice. Daca doriti o amintire de neuitat pentru ziua voastra speciala, verifica disponibilitatea si afla oferta de pret! Cea mai frumoasa poveste de dragoste poate fi acum un film la inaltimea visurilor voastre. Noi suntem cei care aducem la viață momentele voastre speciale, dându-le culoare, emoție și eternitate.

Opțiuni Exclusive pentru Fiecare Poveste de Nunta

Suntem aici pentru a vă oferi exact ceea ce vă doriți. De la filmări discrete, cu un singur videograf, pentru a captura momentele nuntii, până la producții grandioase cu multiple camere (3-4 camere). Magia noastră vine la un preț onorabil. Onorariul pentru crearea filmului vostru de nuntă cinematic în București, cu mâna noastră de artiști, începe de la 1.400 Euro. Pentru a obține detalii personalizate și pentru a începe această călătorie magică, vă invităm să ne trimiteți o solicitare.

Testimoniale

Madalin Dumitru de la Mavideo.ro este un expert în filmări. El este un artist al sentimentelor noastre, știe să spună povești și este foarte bun la filmat. Când l-am ales să filmeze nunta noastră, am fost siguri că am făcut cea mai bună alegere. Voiam să păstrăm cele mai importante amintiri ale vieții noastre.
Livia