De când am început în 2009, am avut o modalitate specială de a face filmări de nunți, pe care vreau să ți-o prezint.

De Ce Sa filmam noi nunta?

De Ce Madalin Dumitru?

Experienta Vasta
Cu o carieră în videografie începând din 2009, am acumulat o experiență impresionantă în filmarea nunților. Asta înseamnă că pot gestiona ușor diferitele situații din ziua nunții și sunt capabil să surprind în mod natural cele mai importante momente din cele mai bune unghiuri de filmare.
Viziune Unica
Abordarea mea cinematografică face ca fiecare film de nuntă să fie unic, personalizat și special pentru fiecare cuplu.
Calitate Cinematografica
Cu tehnici de filmare profesionale, fac ca nunta să arate ca un film de cinema minunat.
Creativitate In Montaj
După filmare, editez filmul cu creativitate, astfel încât să fie plin de momente cheie și emoții din ziua nunții, astfel încât să fie distractiv și memorabil.
Atentie La Detalii
Pentru mine, fiecare detaliu contează și sunt cunoscut pentru atenția mea la aceste detalii, asigurându-mă că fiecare imagine arată minunat.
Empatie Si Intelegere
Pot crea legături puternice cu mirii și să înțeleg cu adevărat relația lor, ceea ce mă ajută să surprind momente autentice și emoționante.
Inovatie Continua
Sunt deschis la tehnici și idei noi, astfel încât filmele de nuntă să fie mereu autentice.
Punctualitate Si Incredere
Cuplurile se pot baza pe mine să fiu punctual și să ofer un produs final ca în așteptările lor, ceea ce reduce stresul din ziua nunții.
Colaborare Usoara
Comunicarea flexibilă și prietenoasă face colaborarea cu mine să fie plăcută și de încredere.
Orase in Care Am filmat Nunti

Filmari Nunti

Bucuresti

Filmarea nunții în format 4K din București este realizată de doi videografi de la Madvideo, Madalin Dumitru și Sorin Militaru. Editarea este făcută de Madalin Dumitru. Montajul de nuntă este dinamic și cinematic, cu adăugarea de sunete speciale (Sound Design).

Targoviste

Filmări de nunți în format 4K în Târgoviște. Avem 3 cameramani prezenți pe toată durata nunții. Clipul “Cele mai bune momente” este creat de Madalin Dumitru. Pentru realizarea clipului, am folosit o dronă și sisteme de stabilizare.

Covasna

Un videoclip de nuntă cinematic realizat de 3 videografi profesioniști. Filmarea a avut loc în Zabala, Covasna, la Castelul Mikes (Zabola Estate).